Cadavrul bărbatului, găsit mort într-o fântână din Căușeni, ar fi fost incendiat. Victima avea urme de arsuri în regiunea capului.

Șeful Inspectoratului de Poliție Căușeni, Vitalie Arnăut, a specificat pentru CrimeMoldova că, bărbatul ar fi fost ucis în ziua dispariției sale. „Dacă avea să fi fost omorât mai târziu, victima ar fi fost văzută prin regiune de localnici. În ziua dispariției, bărbatul a fost într-un local și a servit o băutură, după care acesta a mers la un vecin pe care l-a chemat cu el la pescuit. Acesta a refuzat. Atunci, victima a luat bicicleta și s-a dus de unul singur. Potrivit martorilor, în local bărbatul nu a avut vreun conflict cu cineva”, a spus Arnăut.

Când a fost găsit, cadavrul victimei era pe cale de putrefacție. Totodată, lângă corpul neînsuflețit a fost găsit telefonul și bicicleta. „Din bunurile victimei nu s-a furat nimic. Cadavrul era aruncat într-o fântână pentru deșeuri, cu o adâncime de 6 m. Aici, anterior, erau aruncate animalele sacrificate. Pe acest caz, există anumiți suspecți, care bănuim că sunt localnici, deoarece cunoșteau despre existența acestei fântâni și s-a decis cadavrul să fie aruncat acolo. În prezent, corpul neînsuflețit se află la expertiza medico-legală pentru a stabili și alte detalii”, a spus Arnăut.

Amintim că, un bărbat de 33 de ani, care a plecat la 23 august la pescuit într-o localitate din Căușeni și nu s-a mai întors, a fost găsit mort într-o fântână, cu mai multe leziuni în regiunea capului. Cadavrul acestuia a fost găsit la marginea satului Coşcalia de localnici, în după amiaza zilei de marți, 28 august.

Pe acest caz oamenii legii au inițiat un dosar penal pentru omor. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă 15 ani de închisoare sau detenție pe viață.

Bărbatul era căsătorit și muncea la Chișinău. Familia nu avea copii. 

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii