Cauza penală de învinuire a lui Alexandru Ciobanu, specialist în secţia locativ-comunală a Preturii sectorului Centru din municipiul Chişinău, a fost expediată în judecată. 

Anunțul a fost făcut de către secţia relaţii publice a Procuraturii Generale, care informează că a fost finalizată urmărirea penală a funcționarului public reţinut, acum două luni, pentru circulaţia ilegală de droguri în scop de înstrăinare.

Alexandru Ciobanu, în vârstă de 28 de ani, este învinuit de procurori că ar fi vândut heroină la un preţ de peste două mii de lei pentru un gram, iar în timpul reţinerii, asupra învinuitului au fost descoperite mai multe doze de heroină pregătite pentru comercializare. 

Inculpatul comercializa heroina chiar în centrul capitalei, în apropiere de o instituţie preşcolară.

În urma percheziţionării domiciliului acestuia au fost depistate un cântar şi mai multe pacheţele destinate pentru divizarea drogurilor, iar în biroul de serviciu a fost depistată o altă cantitate de heroină. 

Amintim că surse poliţieneşti au comunicat pentru CrimeMoldova, că funcţionarul ar fi vândut heroină contra sumei de 2400 de lei pentru un gram, și înainte de reţinere, un ofiţer sub acoperire a efectuat o achiziţie de control de la Ciobanu. 

Potrivit forţelor de ordine, bănuitul nu era antrenat doar în distribuirea drogurilor, dar și în consumul acestora la locul de muncă. 

Ciobanu se află în arest preventiv, iar dacă vinovăția sa va fi dovedită, acesta riscă până la 7 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 3 la 5 ani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii