Și-a deschis un cazino ilegal în propriul apartament. Un bărbat în vârstă de 35 ani, este cercetat de oamenii legii, că desășura jocuri de noroc şi în special “poker” într-o locuinţă din centrul capitalei.

Potrivit oamenilor legii, clienţii trebuiau să achite suma minimă de o mie de lei pentru a participa la o partidă de poker, iar cel care repartiza cărţile de joc avea 4 % din suma câştigului. Este de menţionat că, zilnic participau cel puţin zece clienţi, iar mijloacele financiare încasate de către proprietar nu erau contabilizate.

În context poliţiştii cu suportul angajaţilor Brigăzii Speciale “Fulger” au descins percheziţii autorizate, fiind depistate şi ridicate fise şi cărţi de joc, agende cu înscrisuri de ciornă, blocuri de sistem şi bani în sumă de aproape o sută de mii de lei.

Totodată au fost găsite două seturi de cărţi de joc dubioase, care la lumina razelor ultra se observau inscripţiile pe partea verso. Respectiv, poliţiştii presupun că aceste seturi de cărţi erau puse în joc şi serveau la câştiguri impunătoare de bani.

Proprietarul cazinoului riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 20 de mii de lei până la 40 de mii de lei, sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 200 de ore.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii