Cei doi tineri, care au omorât doi minori și au fugit în Federația Rusă, au primit 30 de zile de arest. Decizia a fost luată vineri, 13 aprilie, de către magistrații Judecătoriei Ungheni.

Șeful Procuraturii raionului Ungheni, Eduard Florea, a declarat pentru CrimeMoldova că mandatul de arest a fost aplicat la solicitarea procurorilor.

„Magistrații au acceptat în totalitate demersul procurorilor. După aplicarea măsurii, astăzi, oamenii legii urmează să anunțe cei doi suspecți în căutare generală”, a afirmat Eduard Florea.

Procurorul a precizat că forțele de ordine din Republica Moldova vor colabora cu cele din Federația Rusă pentru a identifica suspecții. „Urmează ca bănuiții să fie localizați și reținuți, după care aceștia vor fi extrădați în Republica Moldova”, a spus Florea.

Amintim că, doi adolescenți, în vârstă de 15 și 17 ani, au fost omorâți de alți doi amici, ambii de 20 de ani. După săvârșirea crimei, suspecții au îngropat victimele într-o pădure de lângă localitatea Cetireni, Ungheni.

Omorul ar fi avut loc la 3 aprilie, când toți patru au mers la casa bunicului unuia dintre suspecți și au consumat împreună băuturi alcoolice. În scurt timp, între tineri a apărut un conflict care a degenerat în violență. Victimele au fost bătute până au decedat. În prezent, oamenii legii așteaptă rezultatele expertizei medico-legale.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii