Moldovenii nu se tem nici de serviciile de spionaj. Cinci cetățeni ai Republicii Moldova au fost reținuți la Moscova pentru încercarea de a jefui casa şefului Serviciului rus de Spionaj, Igor Korobov. Incidentul a avut loc la periferia Moscovei.

În seara zilei de 27 mai curent, comandantul spionajului armatei ruse a fost informat de paznici, despre o potențială încercare de spargere a casei sale, după ce alarma a fost pornită. Korobov a alertat imediat poliţia, care a găsit un pachet de ţigări pe pervazul geamului şi mai multe amprente pe o fereastră.

Ofițerii de poliție au constatat că infractorii nu au reușit să intre în casă, fiind, cel mai probabil, speriați de alarmă.

După analiza înregistrărilor camerelor de supraveghere și intervievarea vecinilor, poliția a început să caute hoții în rândul lucrătorilor din sat. Două zile mai târziu, 5 cetățeni moldoveni bănuiți de încercarea de a sparge casa, au fost reținuți. Mai mult ca atât, ei sunt suspectați și de comiterea unor infracțiuni similare într-o localitate de elită, din apropiere.

Cazul este investigat de poliţia rusă.

Amintim că recent, alți 4 moldoveni au fost reținuți la Moscova pentru că furau bani din bancomate.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii