Incident cu iz de răzbunare la Bălți. În noaptea de 14 spre 15 noiembrie, în capitala de nord a țării, indivizi necunoscuți au incendiat pentru a doua oară un magazin de mobilă amplasat în preajma gării auto și un automobil. Atât magazinul, cât și mașina incendiată, aparțin aceleiași persoane.

Proprietara a descoperit automobilul în flăcări în jurul orei 3:00, în curtea blocului unde locuiește. La aceiași oră, aceasta a fost anunțată și despre incendierea magazinului. 

automobil 2.jpg
automobil 1.jpg
baltionline.md

Potrivit unei informații oferite redacției CrimeMoldova, victima ar fi deschis recent magazinul de pe strada Ștefan cel Mare 2, iar acest lucru a nemulțumit antreprenorii din zonă. Între proprietari s-a iscat o ceartă, iar femeia a fost amenințată cu moartea: „O să deschizi magazinul, când o să te văd în sicriu”.

maazin 3.jpg
baltionline.md

Conform surselor noastre, una dintre persoanele care a amenințat victima este chiar fosta șefă. De asemenea, sursele ne-au comunicat că intrarea în magazin a fost forțată, iar toată mobila era distrusă. Victima urma să instaleze astăzi camere de supraveghere.

Ofițerul de presă de la Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Bălți, a declarat că la ora 02:42, la Serviciul 901 a fost alerta că pe strada Ştefan cel Mare 2, iese fum din încăperea unui magazin, pompierii au stabilit că ardeau bunurile materiale dintr-un magazin de mobilă, iar incendiul a fost lichidat în mai putin de 10 minute. În urma cercetării la faţa locului de către inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor a fost înaintate mai multe versiuni de producere a incendiului, drept versiune de bază este incendiere intenționată. La ora 02:52, la Serviciul 901 a parvenit un alt apel telefonic că pe str.Alexandru cel Bun s-a incendiat un automobil de model BMW-520. Pompierii au lichidat incendiul la ora 03:12. În urma incendiului a fost distrus de foc secţiunea motorului şi salonul automobilului. Cauza şi paguba materială la moment se constată. În urma cercetării s-a constatat că atât magazinul cât şi automobilul aparțin aceleiași persoane.


Prima tentativă de distrugere a magazinului a avut loc cu câteva zile mai devreme, în noaptea de 12 spre 13 noiembrie. Atunci incendiul a fost lichidat de către serviciul de pază și a fost deteriorată doar ușa de la intrare. 

magazin4.jpg
baltionline.md

Cazul respectiv este cercetat de către poliție.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii