Un administrator de insolvabilitate şi un jurist din capitală au fost condamnaţi la câte 8 ani de pușcărie pentru comiterea escrocheriei în proporţii deosebit de mari.

Potrivit Procuraturii Anticorupţie, în perioada noiembrie 2010 – mai 2011, unul dintre inculpaţi, fiind administrator al insolvabilităţii unei întreprinderi individuale, i-a comunicat creditorului-ipotecar al imobilului, că nu-i va crea impedimente la realizarea dreptului său, contrar sumei de 10 mii euro. În schimbul banilor, inculpatul urma să-l determine pe presupusul reprezentant al agentului economic, care activează în calitate de jurist la o companie, să-şi retragă cererea de intentare a procesului de lichidare a afacerii.

În noiembrie 2010, inculpaţii au primit de la partea vătămată 3500 euro, iar în ianuarie 2011, inculpaţii au primit prin înşelăciune şi restul banilor, fiind reţinuţi în flagrant delict.

Recent, pentru comiterea acţiunilor ilegale, inculpaţii au fost condamnaţi la câte 8 ani 6 luni fiecare, cu executarea pedepselor în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii