O bătrână a fost omorâtă de un tânăr chiar în propria casă, după care locuința a fost incendiată. Omorul s-a produs în orașul Durlești în seara zilei de ieri, 12 septembrie.

Direcția de Poliție a Municipiului Chisinău informează că, la faţa locului s-au deplasat o echipă de pompieri şi salvatori, precum şi grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Buiucani.

În urma localizării incendiului, forţele de ordine au depistat într-o odaie cadavrul unei femei, care s-a dovedit a fi proprietara locuinţei în vârstă de 64 ani. Ulterior, medicul legist a concluzionat preliminar că, femeia ar fi fost omorâtă, depistând urme de violenţă în regiunea capului. 

În acest context ofiţerii de investigaţii au iniţiat ample măsuri specializate de identificare şi reţinere a presupusului făptaş.

Astfel potrivit informaţiilor acumulate de către poliţişti, implicat în acest caz ar fi fost un individ în vârstă de 24 ani, anterior judecat, originar din raionul Hânceşti, care locuia temporar pe adresa respectivă. Totodată poliţiştii au constatat că în timpul incendiului, acesta ar fi fost văzut de către vecini, ieşind din casă. 

În jurul orei 03.30, el a fost localizat şi reţinut de către un echipaj mixt al Poliţiei, care patrula pe străzile or. Durleşti. În timpul reţinerii individul a opus rezistenţă poliţiştilor şi a încercat să evadeze, deteriorând parbrizul lateral la automobilul de serviciu.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi urmează a fi cercetat penal pentru omor intenţionat. 

Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii