Doi tineri au fost prinși de oamenii legii, după ce au pătruns în sediul unei fundaţii de caritate din Chișinău. Hoții au furat două lăptopuri și un safeu, în care erau peste 181 de mii de lei.  

Suspecții cu vârstele de 21 ani şi respectiv 25 ani, originari din Drochia şi Chişinău au pătruns în oficiu, cu ajutorul unor chei.  

În urma măsurilor speciale de ivestigaţii poliţiştii au reuşit să-i reţină pe făptaşi. Cei doi și-au recunoscut vina și au reîntors doar o parte din bani, în sumă de aproximativ 101de mii de  lei. Potrivit lor, restul banilor ar fi fost cheltuiţi în scopuri personale.

Mai mult ca atât, safeul a fost depistat într-o fâşie forestieră din apropierea comunei Coloniţa. Acesta a fost deteriorat cu ajutorul unui ferestrău electric.

Actualmente, făptașii se află în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru furt în proporţii deosebit de mari. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii