Luptătorul Aurel Ignat, care a participat labătaia soldată cu decesul lui Sergiu Bejenari, rămâne în arest pentru 30 de zile. Decizia a fost luată marți, 12 iunie, de către magistrații Curții de Apel.

Hotărârea a fost emisă, după ce avocatul lui Aurel Ignat a atacat decizia primei instanțe la Curtea de Apel. Apărătorul lui Ignat a declarat că acesta pledează nevinovat și că doar a răspuns la lovituri.

Șeful Procuraturii municipiului Chișinău, Ștefan Șaptefrați, a declarat pentru CrimeMoldova că, „decizia magistraților Curții de Apel este irevocabilă”.

Precizăm că luptătorul Mihai Pârgaru, reținut în același caz, la fel se află în arest pentru 30 de zile în Penitenciarul Nr. 13 din capitală.

Cei doi suspecți au fost reținuți la 26 și 27 mai. Totodată, procurorii cercetează implicarea lui Eugeniu Deliu, care ar fi un alt participant la bătaie. Acesta recent a fost anunțat în căutare internațională, întrucât există suspiciuni că ar fi părăsit țara.

Amintim că victima, un bărbat de 30 de ani, a decedat în noaptea de 24 mai, la Institutul de Medicină Urgentă, după ce a fost bătut într-un club de noapte din cadrul Centrului Comercial „Atrium” din capitală.

Pe acest caz, oamenii legii au deschis 3 cauze penale pentru huliganism, vătămare medie și gravă a integrității corporale, soldată cu deces.

Persoanele care vor fi găsite vinovate riscă până la 15 ani de închisoare.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii