Un bărbat de 31 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un amic de pahar. Victima și agresorul au consumat alcool împreună cu alți doi amici, până distracția s-a transformat în ceartă.

Potrivit canal3.md, incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 30 august, pe terenul sportiv al unei şcoli din sectorul Buiucani al capitalei.

După ce au consumat mai mult alcool, cei patru bărbați s-au luat la ceartă. În timpul conflictului, unul dintre ei ar fi scos un cuțit și l-ar fi înfipt în abdomenul altui bărbat, lăsându-l să zacă însângerat la pământ.

Ulterior, unul dintre amici a solicitat intervenția poliției, care a reţinut două persoane. Al patrulea participant la conflict ar fi reuşit să fugă de la faţa locului.

În urma intervenției poliției și a medicilor de la urgență, victima a fost transportată la la spital, cu plagă deschisă în regiunea abdomenului. Bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar starea lui este stabilă.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore. Pe numele acestora a fost iniţiată o cauză penală pentru huliganism. Dacă vor fi găsiţi vinovăți, aceștia riscă până la 7 ani de închisoare.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii