Deputatul PDM, Constantin Țuțu, susține că nu a influențat dosarul omorului lui Alexei Veretco, din aprilie 2012, pentru care a fost achitat de către Judecătoria Orhei în 2016.

„Eu mă prezint la fiecare ședință de judecată. Dacă aveam vreo influență, demult terminam acest dosar. Eu vin, dar iată partea vătămată nu se prezintă”, a precizat deputatul.

Constantin Țuțu a mai spus că, Vitalie Șelari, primarul satului Băcioi, care l-a acuzat că îi persecută familia, este rivalul său. Democratul a menționat că nu râvnește la funcția de primar în localitatea sa de baștină, dar nu a spus ce fel de rival îi este Șelari.

Deputatul Țuțu a recunoscut că își construiește casă într-un carter de pe strada Grenoble din Chișinău, unde locuiesc mai multe persoane dubioase, și susține că a procurat terenul legal.

„Sunt transparent. Oamenii cunosc casa, veniturile. Nu ascund nimic”, a declarat democratul.

Țuțu a mai spus că nu este implicat în asigurarea securității cartierului în care locuiesc contrabandiștii, iar faptul că acolo apar mașini cu emblema, care conține inițialele numelui său, este o coincidență: „Aproape tor orașul poartă astfel de embleme”.

Constantin Țuțu consideră că toate articolele incomode, apărute despre el în presă, sunt scrise la comanda adversarilor săi politici. Deputatul a mai declarat că nu vrea să răspundă la întrebările oamenilor de rând, ci doar ale jurnaliștilor. 

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii