Igor Sandler, directorul gimnaziului nr.3 din Chişinău, învinuit de trafic de copii, riscă să-și petreacă restul vieții în spatele gratiilor. Procurorii au expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a directorului. Totodată, în dosar este vizat și complicele acestuia, un om de afaceri din capitală.

Oamenii legii au stabilit că Sandler a transmis omului de afaceri un minor, plasat în instituţia de învăţământ, pentru exploatare sexuală. Potrivit informațiilor oferite de către procurori, copilul, care provine dintr-o familie social-vulnerabilă, în perioada lunilor mai-septembrie ale anului 2017, a locuit într-un apartament din Chişinău și a fost supus actelor sexuale.

În luna septembrie 2017, copilul a fost salvat şi plasat în custodia organelor publice abilitate, acestuia fiind acordată asistenţă socială şi psihologică necesară.

CrimeMoldova a descoperit că Igor Sandler duce o viață de lux, acesta având în proprietate mai multe automobile, dar și mai multe locuințe. De asemenea, s-a stabilit că Sandler maltrata minori din gimnaziul pe care îl administra și chiar i-ar fi abuzat sexual. Mai multe detalii despre activitățile acestuia și averea sa puneți citi în investigația „Pe urmele lui Sandler: averea, veniturile şi învinuirile aduse”.

La fel, organele competente investigează acţiunile de tortură, tratamente inumane şi degradante, comise în privinţa elevilor din cadrul aceleiași instituții de învățământ.

În cazul în care vinovăția lui Sandler, dar și al omului de faceri, vor fi demonstrate, cei dori riscă de la 15 până la 20 ani de pușcărie, sau chiar detenţie pe viață. 
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii