Directorul unei firme, care se ocupă cu fabricarea şi comercializarea mobilei, a fost reţinut de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice. Bărbatul, în vârstă de 33 ani, este suspectat de evaziune fiscală şi escrocherii. 

Activitatea întreprinderii a fost monitorizată de oamenii legii pe parcursul ultimelor trei luni. În acest timp s-a constat că el se eschivează de la contabilizarea tuturor banilor obţinute în urmă vânzărilor, pricinuind un prejudiciu statului în sumă de 500 de mii de lei.

Totodată acesta este bănuit de faptul că ar fi însuşit prin înşelăciune şi abuz de încredere mijloace financiare de la un locuitor al capitalei, căruia urma să-i confecţioneze mobilă. Până în prezent, directorul nu şi-a onorat obligaţiunile faţă de client, iar banii primiţi i-ar fi cheltuit în scopuri personale.

În urma perchezițiilor la domiciliul suspectului, au fost depistate şi ridicate ștampile, înscrisuri de ciornă şi blanchete de contracte folosite în scopuri şi scheme frauduloase.

Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore,  iar pentru faptele sale riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 ani până la 8 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii