Doi dintre suspecții, reținuți în dosarul tânărului care a murit în urma unei bătăi la Cantemir, au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Decizia a fost pronunțată joi, 12 iulie, de către magistrații Judecătoriei Cahul. Al treilea bănuit, reținut anterior, se află în arest la domiciliu.

Șeful interimar al procuraturii Cantemir, Adrian Procoavă, a specificat pentru CrimeMoldova că hotărârea poate fi atacată la Curtea de Apel în termen de 3 zile.

Anterior, oamenii legii au arestat un alt bănuit în acest dosar, iar cei 2 erau anunțați în căutare.

În prezent, primul bănuit se află în arest la domiciliu. Potrivit procurorilor, suspecții își recunosc vinovăția, iar actualmente este așteptată expertiza medico-legală.

Amintim că, un tânăr de 27 de ani s-a stins la spital, după ce ar fi fost bătut la data de 24 iunie, într-un local din Cantemir.

Potrivit poliției, suspecții sunt locuitori ai raionului Cantemir și au vârstele cuprinse între 18 și 23 de ani. Pe numele tinerilor a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism și vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății, care a provocat decesul victimei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei 3 riscă închisoare de la 12 la 15 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii