Trei minori, unul de 15 şi  doi de 13 ani, au omorât o femeie după care i-au incendiat cadavrul.

Crima s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 22:00, în satul Cornova, raionul Ungheni. Adolescenții provin din familii social-vulnerabile și şi-au recunoscut vina.

Potrivit poliţiei, victima de 80 de ani, i-a prins pe cei doi la furat nuci. La un moment dat, adolescentul de 15 ani a lovit-o pe bătrână în cap cu un obiect metalic. Ulterior, bănuiţii au dus cadavrul la marginea unei păduri şi i-au dat foc.

Procurorul raionului Ungheni, Eduard Florea, afirmă că: „Bătrâna l-ar fi zărit pe băiatul de 15 ani că a intrat în gospodăria sa și a ieșit afară să îi fugărească. Atunci minorul ar fi luat o rangă din fier și ar fi lovit-o. Minorii au fost intervievați. Au povestit ce au făcut și e îngrozitor să auzi din gura unui copil cum încerca să incendieze cadavrul, iar acesta nu lua foc. Se amuzau când povesteau” a declarat procurorul pentru unghiul.info.

Minorul de 15 ani a fost reţinut, iar ceilalți de 13 ani sunt cercetați în libertate. Cazul a fost transmis în gestiunea Procuraturii Generale.

Băiatul de 15 ani, dacă va fi găsit vinovat, s-ar putea alege cu 20 de ani de închisoare pentru omor cu deosebită cruzime.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii