Doi tineri de 17 ani riscă detenție pe viață, fiind bănuiți de săvârșirea unui omor.

O femeie din capitală a depistat zilele trecute în propriul apartament, cadavrul prietenei sale în vârstă de 58 ani, cu semne vizibile de violenţă în regiunea capului. De asemenea, femeia a găsit în apartament dezordine şi lipsa a două biciclete şi alte bunuri materiale, în sumă de aproximativ 14 000 lei.

Femeia a alertat poliția, care a reţinut pe urme fierbinţi făptaşii. Aceștia s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 17 ani, domiciliaţi în capitală. Tinerii au fost localizaţi şi escortaţi la Poliţie pentru documentare. Organele legii au constatat că, minorii au pătruns în apartamentul femeii cu scopul de a fura bunuri materiale, necunoscând despre prezenţa victimei. Aceasta ar fi fost lovită în regiunea capului cu o piatră de către bănuiţi, în urma căreia a survenit decesul.

Poliţiştii au depistat la domiciliul unuia dintre bănuiți, bicicletele şi alte bunuri materiale sustrase din apartament. Minorii au fost reţinuţi pe un termen de 24 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, cu ulterioara prezentare în instanţa de judecată pentru aplicarea măsurii de reprimare sub formă de arest. Ei sunt cercetaţi penal pentru omor intenţionat  şi riscă închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii