Polițiștii de frontieră au depistat și reținut zilele trecute, doi tineri moldoveni, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de omor și sustragerea bunurilor materiale. 

Astfel, pe 31 iulie curent,  polițiștii de frontieră de la ”Criva” și ”Briceni” au fost solicitați de Inspectoratul de Poliție Briceni, pentru reţinerea unui moldovean de 21 de ani, bănuit de comiterea unui omor. Tânărul a încercat să se ascundă, după ce și-a înjunghiat amicul de pahar. Acesta s-a ascuns într-un lan de floarea soarelui din apropierea orașului Lipcani, dar a fost reținut de polițiștii de frontieră ajutați de doi patrupezi. După reținere, tânărul a fost predat Inspectoratului de Poliţie Briceni.

A doua reținere a avut loc ieri, în punctul de trecere Ocnița-feroviar, unde un călător a solicitat ajutorul polițiștilor de frontieră, după ce o persoană necunoscută i-a sustras poșeta, unde avea actele de identitate şi mijloace financiare. Poliția de Frontieră ”Ocnița” a identificat persoana, în sala de așteptare a gării. Aceasta s-a dovedit a fi un bărbat de 27 de ani, pe care victima l-a recunoscut ca cel ce i-a sustras bunurile. Tânărul a fost predat angajaţilor Inspectoratului de Poliţie Ocniţa.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii