Doi tineri cu vârstele cuprinse între 16 şi 18 ani, originari din Comrat şi Basarabeasca, au fost reţinuţi de către poliție, pentru că ar fi săvârşit cel puţin 7 furturi din apartamente şi case la sol pe teritoriul sectorului Botanica. 

Potrivit informaţiilor acumulate în cadrul investigaţiilor, poliţiştii au constatat că aceştia pătrundeau în locuinţe prin forţarea geamului din termopan, când proprietarii nu erau acasă. 

De obicei, indivizii furau mijloace financiare şi tehnică audio-video, pe care o ascundea într-o pădure de la periferia capitalei. Deocamdată poliţiştii au depistat şi ridicat un televizor, telefoane mobile, un laptop şi alte accesorii furate, celelalte bunuri fiind deja vândute.

Conform legislaţiei în vigoare, minorul este cercetat penal în stare de libertate, iar tânărul de 18 ani a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. 

Ambii băieți sunt cercetaţi penal pentru furturi în proporţii mari şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani până la 10 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii