Doi tineri din satul Sturzovca, raionul Glodeni, în vârstă de 18 și 21 de ani, unul dintre care a mai fost anterior condamnat pentru jaf, sunt cercetați de poliție pentru tîlhărie și riscă pînă la 10 ani de închisoare.

Polițiștii din Glodeni au stabilit că, în noaptea de 7 spre 8 august curent, în jurul orelor 01:00, bănuiții, avînd scopul sustragerii bunurilor au pătruns prin acces liber în gospodăria unui locuitor de 54 de ani din s.Sturzovca. 

Indivizii, amenințînd victima cu un cuțit i-au aplicat multiple lovituri cu un ciocan din cauciuc și profitînd de imposibilitatea acestuia de a se apăra, i-au sustras bani în sumă de 15000 de lei și mai multe scule electrice. Prin acțiunile sale, bănuiții i-au cauzat victimei un prejudiciu material considerabil în sumă totală de peste 30000 lei. 

Victima a suferit multiple traumatisme, fiind internată în spitalul raional Glodeni pentru acordarea ajutorului medical.

În urma cercetărilor efectuate, la domiciliul făptașilor, polițiștii au depistat și ridicat bunurile sustrase de la victimă. 

Bănuiții și-au recunoscut vina. Aceștia urmează a fi atrași la răspundere și pentru cauzarea de leziuni corporale.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii