Administratorul unui cazinou clandestin din capitală, reținut pentru organizarea ilegală a jocurilor de noroc, a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Decizia a fost luată miercuri, 22 august, de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani.

Informația a fost oferită pentru CrimeMoldova de către șefa Serviciului de informare şi comunicare cu mass-media al Procuraturii Anticorupție, Anastasia Mihălceanu.

Potrivit lui Mihălceanu, suspectul se va afla în Penitenciarul Nr. 13 din capitală.

Bănuitul, alături de alte trei persoane, a fost reținut în urma unor percheziții desfășurate în cadrul unui dosar privind activitatea unor cazinouri clandestine din capitală. Sălile de jocuri de noroc activau sub paravanul unor ONG-uri, înregistrate la Ministerul Justiției. Astfel, suspecții organizau în mod ilegal activitatea de practicare a poker-ului.

Perchezițiile au avut loc la mijlocul lunii august 2018, în cadrul unei cauze penale de corupere activă și practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător. În cadrul descinderilor au fost depistate mese de joc pentru cărți, cărți de joc, fise și bani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii