Două persoane, membri ai unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri, au fost reținute de angajații direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații. În cadrul reţinerii, oamenii legii au ridicat droguri în valoare de 30 de mii de lei. 

Suspecții în vârstă de 25 și 63 de ani, domiciliați în orașul Ungheni, au fost reținuți în data de 16 iunie curent, în timp ce intenționau să vândă narcotice unui ofițer sub acoperire. Aceștia, vindeau droguri în cantități deosebit de mari pe teritoriul țării, în special, marijuana și plante de cannabis. După efectuarea primei tranzacții, infractorii au declarat că ar putea aduce spre comercializare și cantități de peste 10 kg de marijuană.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au depistat o pungă din polietilenă cu 3 kg de marijuana, mijloace bănești obținute din comercializarea drogurilor, precum și alte obiecte care vor servi ca probe în cadrul cauzei penale. 

Bănuiții sunt reținuți pentru 72 de ore, aceștia își recunosc vina și colaborează cu organele de drept.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare, iar persoanele culpabile de infracțiune riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii