Le-au fost zădărnicite planurile. O grupare criminală, care încerca să vândă heroină, a fost reținută de către oamenii legii.

Membrii grupării s-a dovedit a fi interlopii “Dohlîi”, ”Petruha” şi ”Sedoi”, cu vârstele cuprinse între 39 ani şi 49 ani, judecaţi pentru furturi, atacuri tâlhăreşti şi omoruri.

Potrivit Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, activitatea criminală era organizată şi dirijată din penitenciarul din orașul Taraclia, acolo unde își ispășește pedeapsa pentru săvârşirea a două omoruri ”Dohlîi”.

Ceilalţi doi aveau rolul bine determinat pentru a asigura transportarea heroinei din Turcia şi comercializarea pe teritoriul municipiului Chișinău.

Interlopii au fost monitorizați operativ timp de aproximativ trei luni de către oamenii legii. Ei au fost capturaţi de către oamenii legii în momentul când au primit un colet cu droguri trimis din Turcia. În colet era aproximativ 200 grame de heroină, pe care bănuiții urmau să o vândă la un preţ de 100 euro pentru un gram.

Concomitent forţele de ordine au descins în celula interlopului din penitenciarul oraşului Taraclia, unde au fost găsite telefoane mobile și caiete cu notiţe de calcule,prin care coordona ”afacerea ilegală”. Totodată, la domiciliul celorlalți doi suspecți a fost depistată o sacoşă cu o substanţă de culoare albă necunoscută, bani în sumă de 18 mii de lei, 150 euro, 60 dolari SUA, cântar electronic precum şi ciorne cu înscrisuri de mână, care le-ar demonstra vinovăția.

În același timp, poliţiştii au identificat și două femei, cu vârstele de 27 şi respectiv 35 ani, care ar fi fost implicate în comercializarea heroinei.  

Actualmente bănuiţii se află în izolatorul Direcţiei de Poliţie, ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii