Un bărbat în vârstă de 28 ani locuitor ai comunei Dobrogea, a fost reținut de forțele de ordine fiind acuzat de omor intenţionat.

Suspectul a fost anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale şi grave, fiind eliberat din detenţie în anul 2014. El a fost reţinut în sectorul Botanica, opunând rezistenţă forţelor de ordine.

Direcția de Poliție a Municipiului Chisinău comunică faptul că, în seara zilei de 22 iulie curent, Poliţia Capitalei a fost alertată de către nişte locuitori ai comunei Dobrogea, precum că dintr-un apartament se simte un miros specific de cadavru. La faţa locului s-a deplasat urgent grupa operativă din cadrul IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, precum şi medicul legist în vederea stabilirii circumstanţelor declarate de către locatari.

Astfel poliţiştii au depistat pe adresa indicată, cadavrul unui bărbat cu semne evidente de violenţă pe suprafaţa corpului provocate cu un obiect ascuţit, care s-a dovedit a fi proprietarul locuinţei în vârstă de 49 ani. Potrivit vecinilor, bărbatul anterior consuma abuziv băuturi alcoolice în cercul unor persoane dubioase.

În acest context au fost iniţiate ample măsuri speciale de investigaţii, de către angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu IP Botanica, pentru a identifica şi reţine autorul crimei.

Respectiv ofiţerii de investigaţii au elucidat un şir de circumstanţe concrete, în care ar fi fost implicat individul, când a fost omorât cu cruzime bărbatul.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală şi speciale de investigaţii, s-a constatat că bănuitul anterior consuma frecvent băuturi alcoolice cu victima, iar în ziua de 21 iulie 2016, s-ar fi iniţiat un conflict între ei soldat cu aplicarea mai multor plăgi de cuţit fatale.

Actualmente bănuitul este cercetat penal în stare de arest pentru omor intenţionat şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii