Un bărbat a supravieţuit, după ce a fost rănit în cap dintr-o armă de vânătoare. Incidentul s-a produs în noaptea de duminica, 12 noiembrie, la marginea pădurii Ţiganca din ocolul silvic Orhei. Potrivit unor surse, victima ar fi ocupat anterior o funcţie publică importantă.

Diana Maxim, ofiţerul de presă  al Inspectoratului de poliţie Orhei, a comunicat pentru CrimeMoldova că incidentul s-a produs aproximativ la ora 2 de noapte. Victima era într-un automobil, la volanul căruia se afla un alt bărbat, când în direcţia lor au fost trase mai multe rafale.

Potrivit reprezentantului poliţiei din Orhei, victima a fost rănită în cap şi în alte părți ale corpului, dintr-o armă care împuşcă cu alice, iar rănile nu prezintă pericol pentru viaţă.

Diana Maxim a mai comunicat că poliţia din Orhei a intentat un dosar penal pentru huliganism agravant, iar răufăcătorii nu au fost identificaţi.

Surse din Orhei au comunicat pentru CrimeMoldova că ar fi vorba de o reglare de conturi dintre două echipe de vânători. „Vânătoarea  este interzisă pe timp de noapte şi este calificată ca braconaj”, ne-a spus sursa.

Aceeaşi sursă a precizat că poliţia ar fi ridacat mai multe arme de la vânătorii din satele Trebujeni şi Brăneşti din raionul Orhei, iar maşina de teren a unui locuitor din Brăneşti, care la fel, este vânător, are geamurile ciuruite.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii