Direcția Combatere a Crimelor Organizate a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura Generală, Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal au blocat contrabanda a peste 1 kg the bijuterii din aur.

Trei tineri cu vîrsta intre 26 și 30 de ani din Chișinău, Ialoveni și Hîncești  au fost reținuți pentru 72 de ore. S-a stabilit că doi din ei au fost anterior condamnați pentru falsificarea actelor.

O jumătate de an forțele de ordine au investigat cazul și au stabilit că doi membri ai grupului sunt fondatori și administratori ai unui lombard din Chișinău. Ei cumpărau bijuterii din metal prețios la un preț mai mic decît pe piața internă și apoi transmiteau aurul în România.

Infractorii, pentru a nu fi prinși cu aur, au identificat o persoană de încredere care lucrează într-un magazine la post vamal. Aceasta persoană a preluat coleta și a părăsit punctul de trecere Leușeni. Mai tîrziu s-a stabilit unde se află persoana și că este din satul Leușeni raionul Hîncești.

Pe 23 martie poliția a ridicat în urma perchezițiilor în automobilul tinerilor peste 1 kg de aur.

золото 2c3a4f836cd425f29a87f3280c67de9589abe8bd46d1c7fa4ed09-v.jpg

În urma infraсțiunii a fost inițiată cauză penală pentru «Contrabandă». Dacă tinerii vor fi găsiți vinovați ei riscă de la 3 la 10 ani de închisoare.

Poliția continuă stabilirea tuturor circumstanțelor. 


Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii