Doi concubini au ajuns pe mâna poliției pentru săvârșirea unui jaf. După un scenariu bine regizat, cei doi au lăsat un bărbat fără telefonul mobil și 7 mii de lei.

Suspectul reținut are de 34 ani, iar concubina acestuia - 19 ani, ambii fiind anterior judecați.

Cei doi au săvârșit jaful în noaptea de 6 mai curent în sectorul Buiucani. Victima, un bărbat de 49 de ani, a alertat Poliția Capitalei, comunicând că a fost agresat fizic și prejudiciat cu 10 mii de lei.

În cadrul investigațiilor demarate în urma plângerii, oamenii legii au stabilit că bănuitul împreună cu concubina sa ar fi planificat din timp scenariul jafului.

Aflându-se într-un local, aceștia au decis ca tânăra să facă cunoştinţă cu potenţiala victimă, iar când se vor deplasa spre domiciliu, bărbatul să o atace şi deposedeze de bunuri.

Astfel, după ce au chefuit în local, victima s-a deplasat împreună cu bănuita pe o stradă din sectorul Buiucani,  unde agresorul s-a apropiat de bărbat și lovindu-l violent în regiunea capului l-a deposedat de bunuri, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Cei doi concubini sunt cercetați penal pentru jaf. Bărbatul este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar femeia este cercetată în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 5 până la 7 ani de detenție.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii