Gruparea criminală formată din moldoveni este bănuită de comiterea a peste 70 de infracțiuni pe teritoriul Moscovei și al Europei. După cum informează colaboratorii Ministerului de Interne din Rusia, aceștia au spart 9 locuințe în capitala Rusiei.

Potrivit informației, infractorii, cu reședință pe teritoriul Moldovei și a Uniunii Europene, au ajuns în Rusia folosind pașapoarte falsificate. Bănuiții, utilizau internetul pentru a-și alege ținta și instalau camere de supraveghere video pentru a monitoriza locuința dar și pentru a studia modul de viață a proprietarilor, paza, căile de acces și evacuare.

În urma jafului comis în luna octombrie, în regiunea Leninsk din Moscova, infractorii s-au ales cu dosare penale. 

Pe parcursul desfășurării acțiunilor de investigație pe „urme fierbinți”, au fost reținuți 10 suspecți care provin din țara noastră. Poliția a efectuat percheziții la domiciliul acestora și a ridicat mai multe obiecte furate, arme, două vehicule utilizate la comiterea infracțiunilor, echipamente de comunicare, o cameră video portabilă, acte false, cătușe și măști.

Conform informațiilor, răufăcătorii ar fi implicați în peste 70 de crime comise în regiunea capitalei rusești precum și pe teritoriul Europei.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii