Mama și fiica, găsite moarte într-o pădure din raionul Soroca, au fost bătute și arse de vii. Totodată, înainte de a da foc minorei, suspectul ar fi violat-o.

În cadrul unei conferințe de presă, Igor Zglavuță, șef de direcție în cadrul Inspectoratului General de Poliție a menționat că victimele nu se cunoșteau anterior cu bănuitul.

„Cele două au oprit mașina tânărului și l-au rugat să le ducă într-o localitate aflată în apropiere de Soroca. În timpul deplasării, între femeie și inculpat a apărut un conflict. Cele două au încercat să fugă, însă tânărul a alergat după ele. Prima a fost ajunsă femeia. Bănuitul a bătut-o și s-a luat la fugă după fiica acesteia. Când a ajuns-o, ar fi lovit-o, iar ulterior ar fi violat-o. După aceasta, tânărul a dat foc victimelor, în timp ce acestea erau încă erau în viață”, a spus Zglavuță.

La fața locului, oamenii legii au găsit două cadavre carbonizate, în stare avansată de putrefacție și mai multe haine arse.

omor soroca

„Suspectul a fost reținut ieri pentru 72 de ore. Mâine, procurorii vor cere ca bănuitul să fie plasat în arest. Anterior, acesta a fost bănuit de tentativă de jaf, dar nu i s-a putut demonstra vinovăția”.

Cadavrul adolescentei de 15 ani și a mamei sale, în vârstă de 42 de ani, au fost găsite la începutul lunii august într-o fâșie forestieră de lângă satul Dumbrăveni, raionul Soroca la o distanță de un kilometru unul de celălalt.

Potrivit poliției, cele două victime sunt de etnie romă.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă detenție pe viață.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii