Un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în raionul Edineț, este suspectat de păstrarea munițiilor și circulația substanțelor narcotice. 

În urma investigațiilor efectuate la domiciliul bărbatului, organele legii au stabilit că acesta păstra ilegal 5 mine antitanc în stare funcțională. Fiecare mină conține cca 7 kg de trotil – masă explozivă.

În cadrul audierilor, bărbatul a declarat că deține munițiile de doi ani. Potrivit lui, obiectele interzise i-au fost lăsate de către o rudă, care a decedat. Munițiile identificate au fost sigilate şi ridicate, fiind expediate geniștilor din cadrul forțelor armate.
În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul bărbatului au fost ridicate și 3 sticle din masă plastică cu urme de ulei de canabis, confecționate artizanal pentru consumul marijuanei, precum și un pachet cu marijuana. Polițiștii au stabilit că bărbatul este consumator de droguri și comercializează substanțele narcotice de tip marijuana în regiunea de Nord a țării.

Astfel, în baza celor constatate organele legii au inițiat 2 cauze penale. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 la 12 000 de lei sau închisoare de la 3 până la 7 ani. La moment, acesta este cercetat în stare de libertate.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii