Astfel, soția lui Condrea încearcă să scape de ancheta în curs în celebrul dosar Hexi Pharma.

Dacă până acum a folosit cetățenia română ca pe un avantaj, în  acest moment al anchetei, cetățenia obținută în anul 2008  i-ar putea crea mari probleme Ulianei Ochinciuc. Asta în condițiile în care dosarul cu acuzațiile procurorilor va ajunge în fața instanței. Din acest motiv Uliana intenționează să renunțe la acest statut. Ea fiind și cel mai important martor în cazul morții suspecte a fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, informează libertatea.ro.

Anchetatorii au aflat că femeia a vorbit cu el înainte de producerea accidentului, iar în ultimele zile au chemat-o la Parchetul General pentru a fi audiată. Ea ar fi declarat polițiștilor că și-a întrebat soțul unde este, el i-a răspuns: "Meditez", iar ulterior i-a transmis să aibă grijă, să nu facă vreo prostie.

Uliana Ochinciuc și Dan Condrea erau căsătoriți din 2012, însă cei doi s-ar fi cunoscut din 2008, de când fostul patron al dezinfectanților diluați a cerut divorț de prima soție, Laura Georgescu. Tot din 2008, Uliana a dobândit și cetățenie română. Acum, în contextul unei anchete care o vizează, fiind pusă sub acuzare pentru 128 de infracțiuni printre care și pentru spălare de bani, soția lui Condrea s-a gândit la o măsură de siguranță în caz că ancheta evoluează în defavoarea ei.

"Ulianei îi este frică de consecințe, să nu ajungă la închisoare, și vrea să renunțe la cetățenia română, ca în cazul unei condamnări să ajungă pe teritoriul Republicii Moldova. Familia ei poate tragi multe sfori și acolo soarta ei poate fi influențată în mod definitoriu. Mama ei a rămas momentan în România, cu ea, ”să-i îngrijească copilul” pe care-l are din căsătoria cu Condrea, a declarat o sursă apropiată familiei.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii