Bărbatul de 31 de ani, găsit împușcat în dimineața de 14 aprilie pe un câmp din România, despre care presa a scris că este moldovean, deține și cetățenia Ucrainei, unde este un cunoscut fotograf.

Potrivit adevarul.ro, tânărul, găsit cu 6 plăgi pe un deal din Bistriţa-Năsăud ar fi fost împuşcat de alt moldovean, alături de care circula într-o maşină spre Ungaria.

Vadim Malogolovenko a fost observat de un agricultor care-şi ara terenul, rătăcind plin de sânge pe dealurile din Bistrița. Agricultorul a sunat ambulanța, care l-a preluat pe tânăr. 

Victima are dublă cetăţenie, moldovenească şi ucraineană, și nu vorbea româneşte aproape deloc, dar a reuşit să declare bărbatului că a fost împușcat de partenerul de drum, un alt moldovean şi că acesta îl caută să îl omoare.   

Conflictul dintre cei doi ar fi avut loc, potrivit sursei, într-o casă aflată în construcţie, unde anchetatorii au găsit tuburile de cartuş şi urme de sânge.  

Apropiații tinerilor au declarat că aceștia au copilărit în acelaşi oraş din Republica Moldova și ar fi reluat legătura recent, chiar dacă victima locuia împreună cu familia sa, de mai mulți ani în Odessa.

Agresorul, tot basarabean, a fost prins la 3-4 ore după ce și-a împușcat amicul, pe raza judeţului Maramureş, fiind trimis în custodia Poliţiei din Bistriţa.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii