Un bărbat și o femeie, condamnați la închisoare după ce, acum trei ani, au aruncat de la etajul 9 a unui bloc de locuit o tânără.

Inițial, pe marginea acestui caz a fost deschisă o cauză penală pentru determinare la sinucidere, însă după studierea tuturor probelor de către procurori, s-a stabilit că tânăra a fost aruncată de pe fereastră de către două persoane.

Tânăra era din satul Farladeni, raionul Căușeni și provenea dintr-o familie cu 8 copii. Acum 3 ani, vecinii povesteau că fata ar fi avut toată vara grijă de copilul familiei la care stătea. Tot vecinii au mai spus că fata era liniștită și nu a fost văzută niciodată în compania unui băiat. Cu toate acestea, pe corpul tinerii au fost depistate urme de vânătăi iar poliția afirma că aceasta ar fi fost bătută de iubitul său.

Tot în 2013, vecinii insinuau că, cel mai probabil, tânăra a fost aruncata de la etaj de către femeia la care locuia. Potrivit lor, aceasta consuma alcool și deseori o trimitea pe fată să procure băuturi spirtoase.

Potrivit Procuraturii sect. Botanica, în dimineaţa zilei de 29 septembrie 2013, victima, în vârstă de 18 ani, se afla în locuinţa unei femei unde avea grijă de copilul proprietarei. Pe motiv ca victima ar fi lăsat copilul fără supraveghere, femeia împreună cu un bărbat au luat tânăra la bătaie, după care au îmbrâncit-o şi aruncat-o peste geam, ultima decedând pe loc.

Recent, pentru comiterea omorului intenţionat, săvârşit cu deosebită cruzime, inculpaţii au fost condamnaţi la 17 şi respectiv, 18 ani de închisoare.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii