Pe parcursul ultimelor 72 de ore, angajaţii instituțiilor penitenciare au înregistrat mai multe tentative de introducere a obiectelor și substanțelor interzise în instituțiile de detenție.
 
Astfel, potrivit unui comunicat al DIP, vineri, 16 septembrie 2016, în jurul orei 10:00, la punctul de trecere şi control al Penitenciarului nr.4-Cricova, în geanta personală a unei femei care urma să beneficieze de întrevedere cu fratele de 35 de ani, au fost depistaţi 138 lei MD.
 
La câteva ore diferenţă, în acelaşi penitenciar, în coletul cu provizii, transmis de fratele unui deţinut, au fost depistate 2 telefoane mobile camuflate în interiorul a două sfecle roşii. Telefoanele erau destinate unui deţinut în vârstă de 34 de ani, condamnat la 5 ani și 6 luni privaţiune de libertate.
 
Obiecte interzise au fost depistate și în celule şi spaţiile aferente cazării deținuților din Penitenciarele nr.1-Taraclia, nr.3-Leova, nr.4 şi nr.15-Cricova, nr.6-Soroca, nr.9-Pruncul, nr.12-Bender şi nr.13-Chişinău.
 
Angajații acestor instituții au ridicat din diverse ascunzişuri improvizate: 10 telefoane mobile și 5 accesorii pentru acestea, 2 seturi cu cărți de joc, 100 litri de băutură alcoolică ,,bragă”, 1,5 litri de vin şi un reşou electric. 
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii