În ultima săptămână, pe teritoriul Transnistriei, miliţia a fost alertată în 198 de cazuri, iar timp de 24 de ore au fost identificate persoanele, care au comis infracţiunile în 147 dintre acestea.

Astfel, în perioada respectivă au fost înregistrate: trei jafuri (în două cazuri făptaşii au fost identificaţi), 39 de furturi (16 suspecţi identificaţi), au fost documentate 17 cazuri de comercializare a drogurilor, două acte de huliganism, alte contravenţii.  
 
Organele de forţă au reţinut 19 persoane, anunţate în căutare, printre care patru cu datorii faţă de autoproclamatele autorităţi transnistrene, patru- care se eschivau de la plata alimentelor şi o persoană care a încălcat regimul de nepărăsire a localităţii. 

În aceiaşi perioadă pe drumurile din stânga Nistrului au fost înregistrate două accidente rutiere, fără decesuri. Colaboratorii miliţiei au identificat 35 de şoferi, care conduceau în stare de ebrietate, inclusiv în Tiraspol – 11, în Tighina (Bender) – 7, în Slobozia – 4,  în Grigoriopol -2, în Dubăsari – 3, în Râbniţa – 7 şi în Camenca – unul. 

Au mai fost înregistrate opt incendii, fără decesuri. 
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii