Ieri, 24 august, în jurul orei 22:00, la Penitenciarul nr.1-Taraclia, a fost efectuată o aruncare peste edificiile de pază ale instituţiei de detenţie. Imediat, echipa de supraveghetori, au investigat teritoriul zonei interzise, ridicînd un obiect de formă sferică, învelit cu bandă adezivă, care conţinea 5 pacheţele cu substanţă vegetală de culoare verde, cu miros specific de marijuana, 2 cabluri USB, un telefon mobil şi 4 accesorii pentru acesta, comunică serviciul de presă al DIP.
 
La numai 20 minute diferenţă, persoane necunoscute au mai efectuat o aruncare peste edificiile de pază ale aceleiaşi instituţii de detenţie.
 
În urma verificării teritoriului oamenii legii au depistat: masă vegetală de culoare verde asemănătoare cu marijuana, o pereche de căşti pentru telefon mobil şi un cablu USB.
 
DIP mai informează că un caz similar a avut loc la Penitenciarul nr.4 din Cricova. Persoane necunoscute au efectuat o aruncare peste edificiile de pază ale penitenciarului, angajaţii instituţiei de detenţie însă, au reacţionat prompt, depistînd un obiect de formă sferică, în interiorul căruia se afla substanţă vegetală de culoare verde, cu miros specific de marijuana.
 
Despre aceste cazuri au fost anunţaţi angajaţii Inspectoratelor de Poliţie din raza dislocării instituţiilor penitenciare, cărora li s-au predat materialele acumulate pentru efectuarea acţiunilor de urmărire penală.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii