În zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Frăsinești s-au depistat și nimicit circa 2300 de fire de cânepă. 

Conform unui comunicat de presă emis de Poliția de Frontieră, plantația se întindea pe o lungime de 200 metri și creștea haotic lângă terenurile agricole din apropierea localității Bălăurești, raionul Nisporeni.

Descoperirea lanului a avut loc la 29 iulie, realizându-se în rezultatul unor acțiuni, desfășurate de polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST, pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistării şi nimicirii plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificării persoanelor care le cultivă ilegal în zona de frontieră.

În urma documentării prealabile a cazului sub toate aspectele, la fața locului a fost întreprinsă măsura de nimicire a plantelor, prin arderea acestora. Polițiștii de frontieră continuă investigațiile și acțiunile de constatare ce se impun, în scopul identificării persoanelor care le cultivă ilegal, cu ulterioara atragere a acestora la răspundere conform legislaţiei în vigoare.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii