O femeie din Ialoveni va petrece 5 ani după gratii pentru traficarea unei vecine. Inculpata i-a promis victimei un post de servitoare la un market din Atena, însă ultima a fost exploatată sexual în Grecia.

Sentința de condamnare a fost publicată la începutul săptămânii trecute.

Potrivit sentinței, cazul a avut loc în 2017. Învinuita, a recrutat victima, cunoscând despre situația financiară grea a acesteia. Femeia i-a comunicat chiar, că va suporta toate cheltuielile de transport și perfectarea documentelor.

La mijlocul lunii septembrie, inculpata și-a condus victima până în Atena, unde au fost întâlnite de un cetățean român. Acesta a transportat tânăra la o casă din Atena și i-a spus că nu va fi servitoare la market, dar va presta servicii sexuale contra plată.

Când fata a refuzat, bărbatul i-a sechestrat pașaportul și i-a zis că trebui să-i întoarcă o pretinsă datorie de peste 1 mie de euro.

În aceste condiții, fără acte și bani, victima a fost supusă exploatării sexuale comerciale de către o cetățeană a Greciei și alte persoane. Tânăra era impusă să acorde servicii sexual diferitor bărbați, fiind permanent supravegheată și fiindu-i limitat dreptul la libera deplasare.

Potrivit declarațiilor victimei, aceasta era nevoită să deservească câte 20-30 de bărbați zilnic, fiind remunerată cu 10 euro pentru o partidă de sex de 10 minute. Cinci euro îi reveneau ei, iar cinci inculpatei. Totul avea loc în subsolul unui bloc multietajat din Atena, unde ar fi prestat servicii sexuale și alte moldovence.

În ședința de judecată, inculpata și-a recunoscut vina. Aceasta a declarat că regretă fapta sa și și-a cerut iertare de la partea vătămată, achitându-i și prejudicii.

Totuși, instanța a condamnat-o la 5 ani de detenție în penitenciar de tip închis.

condamnare.PNG

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii