O cetățeancă a Republicii Moldova, în vârstă de 46 de ani a fost strangulată în Italia de către fostul său iubit, după mai multe certuri din motive de gelozie, scrie ilrestodelcarlino.it.

Crima a avut loc pe 6 octombrie curent, în comuna Riccione din regiunea Rimini. Potrivit presei italiene, în baza mărturiilor vecinilor s-a constatat că victima este Olga Matei, de naționalitate moldovenească.

Moldoveanca a fost strangulată de fostul său partener, italianul Michele Castaldo, după mai multe certuri provocate de gelozia bărbatului. Împreună cu acesta, moldoveanca avea o fiică de 10 ani.

ilrestodelcarlino.it.jpg

ilrestodelcarlino.it2.jpg

ilrestodelcarlino.it

Potrivit sursei, după ce a săvârșit crima, italianul a încercat să se sinucidă cu un amestec de medicamente, dar a fost oprit de poliție. El ar fi declarat poliției că a încercat să se sinucidă pentru că și-a omorât iubita, care ar fi vrut să-l părăsească. În prezent, bărbatul este internat în Rimini, dar viața lui este în afara pericolului. Cadavrul femeii a fost descoperit în casa acestuia.

ilrestodelcarlino.it3.jpg

ilrestodelcarlino.it

Primarul regiunii în care a fost descoperită crima a declarat pentru presă: „Crima de astăzi este una oribilă, când o femeie a devenit victima unei nebunii de neiertat, în mâinile fostului său partener. Sunt întristat de acest act de violență, care a afectat comunitatea noastră.” Acesta ar mai fi declarat că, prea multe femei se tem încă să denunțe amenințările și violența din partea partenerilor, context în care a făcut un apel către femei să raporteze asemenea cazuri.

ilrestodelcarlino.it8.jpg

ilrestodelcarlino.it

Precizăm că, acesta nu este primul caz, în care un cetățean al Republicii Moldova devine victimă în afara țării. Astfel, la începutul lunii septembrie curent, o altă moldoveancă a fost înjunghiată în Italia.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii