Angajații Serviciului Investigații Infracțiuni al IP Fălești au contracarat astăzi o nouă tentativă de contrabandă cu țigări, după ce au depistat circa 130 mii de țigări fără acte însoțitoare, care urmau să ajungă în România.

Potrivit comunicatului IGP, pe 25 iulie curent, în localitatea Năvîrneț, r-nul Fălești, polițiștii au reținut 3 persoane cu vârstele cuprinse între 28 și 37 de ani, care se deplasau în direcția frontierei cu un automobil de model „VW Passat”, transportînd pe bancheta din spate cîteva colete voluminoase. Examinând coletele, polițiștii au depistat 5624 pachete de țigări Plugaru și 981 pachete de țigări Ritm, fără acte însoțitoare. În total, în pachetele depistate se numărau 130 de mii de țigări.
Produsele de tutungerie reținute de organele legii erau destinate scoaterii ilegale și comercializării pe piața din România. Acestea au fost ridicate pînă la finalizarea cercetărilor.
 
Amintim că ieri a fost contracarată o tentativă similară, după ce echipele mobile ale Serviciului Vamal au reținut o captură de 100000 de țigarete.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii