O femeie de 33 de ani, originară din municipiul Chișinău, membra unei grupări infracționale, este cercetată penal pentru proxenetism. 

Angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații au stabilit că gruparea criminală a creat o rețea de proxenetism. Astfel ”afacerista” angaja tinere cu vârste cuprinse între 23 și 27 de ani, care prestau servicii sexuale online. 

Proxeneta făcea cunoștință cu potențialele modele prin rețelele de socializare din municipiu Chişinău, ca ulterior să le convingă să lucreze în calitate de model de video-chat în studioul său.

Pentru serviciile oferite, suspecții le promiteau tinerilor în jur de 150 euro pe lună, iar restul banilor erau împărțiți între membrii grupării. Până în prezent, au fost identificate patru tinere, care activau ca modele de video-chat.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Proxenetism” se pedepsesc cu închisoarea de la 4 la 7 ani.Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii