O femeie de Transnistria, în vârstă de 38 de ani, care și-a omorât soțul, l-a dezmembrat și l-a aruncat într-o fântână, riscă să petreacă 25 de ani după gratii. Inculpata a săvârșit crima pentru a fi cu un alt bărbat și pentru a dobândi apartamentul victimei.

Potrivit materialelor cauzei, omorul ar fi fost săvârșit la începutul lunii decembrie 2017 în Rîbnița, iar rămășițele bărbatului au fost depistate într-o fântână abia în martie 2018.

Părțile corpului au fost depistate în pungi de plastic. Craniul și oasele depistate aveau urme de tăiere realizate cu un ferestrău circular.

Anchetatorii au stabilit că rămășițele aparțin unui bărbat de 47 de ani din Rîbnița, iar crima a fost săvârșită chiar de soția sa. Femeia avea o legătură cu un alt bărbat și dorea să intre în posesia apartamentului decedatului.

Pentru a-l ucide pe bărbat, autoarea crimei și-a îmbătat soțul, iar apoi l-a înjunghiat în inimă. După ce s-a asigurat că acesta a murit, femeia, timp de trei zile, i-a dezmembrat corpul în fragmente. Părțile moi ale corpului au fost aruncate în canalizație, iar oasele au fost tăiate cu un ferăstrău circular și ambalate în saci de plastic. Noaptea, aceasta a ieșit cu pungile în oraș și le-a aruncat într-o fântână.

Mai mult, transnistreanca ar fi făcut aceste acțiuni în prezența celor doi copii minori.

În prezent, femeia se află în arest preventiv, iar copiii au fost luați de tatăl biologic.

Materialele cauzei au fost expediate în instanță, iar autoarea crimei riscă 25 de ani de detenție pentru omor intenționat.

Examinarea psihiatrică a constatat că inculpata este responsabilă și nu are nevoie de tratament medical obligatoriu.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii