Identificarea de obiecte și substanțe interzise la deținuți are loc practic în fiecare săptămână.
 
Ieri, 10 august 2016, un grup mixt format din angajați ai Departamentului Instituțiilor Penitenciare în comun cu Detaşamentul cu Destinaţie Specială „Pantera”, au efectuat percheziții inopinate la Penitenciarul nr.1-Taraclia.
 
În rezultatul perchezițiilor, oamenii legii au ridicat din diverse ascunzişuri: 29 telefoane mobile şi 31 de încărcătoare pentru acestea, 24 cartele SIM , o tabletă - telefon, 2 modemuri pentru internet, 7 obiecte tăioase și spongioase, 17 seturi de cărți de joc, 67 de lei MD, 61 litri de băutură alcoolică „bragă” și 5 litri de „basamac”, 5 litri de vin alb, 3 pacheţele cu masă vegetală de culoare verde asemănătoare cu marijuana, un pacheţel cu „spice” şi unul cu seminţe de cânepă.

 Câteva ore mai târziu, angajaţii Penitenciarului nr.3-Leova, în timpul efectuării percheziţiei corporale a deţinuţilor care se întorceau de la obiectivul de muncă de scurtă durată au descoperit asupra unui deţinut în vârstă de 32 de ani, 3 telefoane mobile.
 
Obiectele ridicate în urma perchezițiilor, au fost predate Inspectoratelor de Poliţie din raza de dislocare a penitenciarelor, pentru investigare şi adoptare a deciziei conform legislaţiei în vigoare.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii