Un locuitor al orașului Vulcănești, în vârstă 40 de ani, este suspectat de punerea în circulaţie ilegală a substanţelor narcotice. Potrivit IGP, acesta nu este la prima abatere, anterior fiind  judecat pentru infracțiuni similare.

Urmare a investigațiilor efectuate de organele legii s-a stabilit că bărbatul comercializează substanțe narcotice de tip marijuana în regiunea de sud a țării, fiind și consumator de droguri.  De asemenea, acesta transmitea  droguri și în Penitenciarul nr. 5 din Cahul,  contra sumei de 300-400 lei per pachețel.

La domiciliul suspectului au fost efectuate percheziții, fiind depistate 10 pachețele de droguri.  

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru circulație ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor, fără scop de înstrăinare. În prezent, suspectul este cercetat în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă amendă în mărime de la 8000 la 14000 de lei sau cu închisoare de pînă la 1 an.

Polițiștii continuă măsurile operative de investigație pentru stabilirea altor membri ai grupării, implicați în circulația ilegală a substanțelor narcotice.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii