Trei tineri cu vârste cuprinse între 25 și 28 de ani sunt bănuiţi de comiterea unui omor intenționat și tâlhărie săvîrșită cu deosebită cruzime. Suspecţii originari din localitatea Nihoreni, raionul  Rîșcani, dar  și din oraşul Comrat au fost reținuți de poliție pentru 72 de ore. Aceştea riscă să-şi petreacă următorii 20 de ani după gratii, sau chiar detenție pe viață.

La data de 20 iunie, curent, poliția din Rîșcani a fost alertată de mama unuia dintre victime, precum că fiul ei a dispărut fără urmă. Victima de 29 de ani împreună cu verișorul său de 28 de ani, domiciliați în municipiul Bălți ar fi plecat la 18 iunie la un iaz din apropierea satului Ramazani, raionul Rîşcani şi nu s-au mai întors.   

În urma unor măsuri de investigație s-a constatat că, în noaptea de 18 spre 19 iunie, victimele au petrecut împreună cu alți tineri din localitatea Nihoreni, după care în dimineața zilei de 19 iunie au ajuns la o brigadă de tractoare care aparține tatălui unuia dintre suspecți.

Astfel, în jurul orelor 14:00, unul dintre bănuiți, care este și fiul proprietarului brigăzii de tractoare, după un conflict care la avut cu victima a luat un ciocan metalic şi i-a aplicat multiple lovituri în regiunea capului. După cele întâmplate, agresorul a mers în camera de odihnă a paznicilor, unde dormea cea de-a două victimă, aplicându-i şi acesteia multiple lovituri în cap cu ciocanul.

După ce i-a lăsat fără suflare, agresorul a luat maşina victimelor şi i-a transportat într-o pădure din apropierea satului Nihoreni, raionul Rîşcani. Ulterior, suspectul i-a deposedat  de bunurile de preț pe care le aveau asupra lor, și anume: ceasuri, telefoane mobile, lănțișoare din aur și bani.

Făptașul și-a continuat drumul spre oraşul Comrat, unde urma să fie ajutat de un cunoscut să ascundă, în mod de urgență, automobilul care l-a furat.  

În acest caz, poliția continuă cercetările pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și luării unei decizii.

 
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii