Angajații Direcției „Nord” al Inspectoratul Național de Investigații în colaborare cu IP Bălţi şi Procuratura mun. Bălţi, au documentat activitatea infracțională a unui grup specializat în comercializarea drogurilor de tip marijuana în cantități deosebit de mari.
 
Inspectoratul General al Poliției comunică despre faptul că, organizatorul grupului infracțional de 51 de ani și trei membri cu vîrsta cuprinsă între 17 și respectiv 30 de ani, stabiliți cu domiciliul în orașul Ungheni, au fost arestați pentru 30 de zile.

Capul grupului a fost anterior judecat, la moment fiind cercetat și pentru unele tîlhării săvîrșite în zona de nord a țării.
 
Reținerea suspecților a avut loc în orașul Ungheni în timp ce aceștia realizau substanțe narcotice. În urma investigațiilor polițiștii au stabilit că membrii grupului au format o schemă de punere în liberă circulaţie a substanţelor narcotice pe tot teritoriul țării prin intermediul a 40 de persoane.

Intermediarii primeau marfa pentru a o comercializa în diferite zone ale țării.
 
În urma a 14 percheziţii la domiciliile figuranţilor, au fost depistate mijloace băneşti marcate în sumă de 11000 de lei, au fost depistate şi ridicate aproximativ 5 kg de marijuana în valoare de 150 de mii de lei, o armă cu ţeava lisă fără acte de provenienţă şi o armă cu lunetă cu ţeava ghintuită de calibru 5,45 fără acte, la fel s-au ridicat telefoane mobile şi tehnică de calcul.
 
Dacă bărbații vor fi găsiți vinovați, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii