Procurorii moldoveni au cerut instanței să emită un mandat de căutare internațională pe numele organizatorilor schemei de contrabandă cu haine care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste jumătate de milion de lei.

Potrivit serviciului de presă al Procuraturii Generale, sunt vizați doi bărbați, cetățeni ai Republicii Moldova care au fugit în regiunea transnistreană. Atunci unul dintre suspecți a fost informat de către cineva despre operațiune și a demarat în trombă când a fost somat de către polițiști să se oprească.

Oamenii legii de la Chișinău, nu cunosc dacă aceștia au părăsit sau nu regiunea transnistreană. La 8 octombrie 2016  Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale și ofițerii de la SIS au efectuat percheziții la Chișinău, Bălți și Strășeni.

În urma acestor percheziții cinci persoane din grupul celor nouă suspecți în acest caz, au primit 30 de zile de arest, iar două persoane au fost plasate în arest la domiciliu prin decizia instanței de judecată. Printre persoanele reținute se află și un broker vamal, dar și șeful biroului de brokeraj vamal.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii