Organele de drept din autoproclamata republică transnistreană au fost sesizate de 213 ori pe parcursul săptămânii trecute cu informaţii despre diferite crime şi infracţiuni. Potrivit miliţiei transnistrene, în 155 de cazuri persoanele vinovate au fost identificate timp de 24 de ore. 

Serviciul de presă al miliţiei precizează că au fost înregistrate două cazuri de jaf armat (ambele descoperite pe urme fierbinţi), un caz de cauzare a leziunilor corporale grave (suspectatul este identificat), o estorcare de mită (descoperită), patru jafuri, 49 de furturi (14 au fost descoperite ). De asemenea, au fost documentate şase cazuri de comercializare a drogurilor şi două infracţiuni economice. Colaboratorii miliţiei au reţinut şi opt persoane  aflate în căutare. 

În aceeaşi perioadă au avut loc trei accidente rutiere, în urma cărora o persoană a decedat, iar două au fost internate în spital în stare gravă. Colaboratorii miliţiei rutiere au documentat 1563 de cazuri de încălcare a regulilor de circulaţie, au reţinut 34 de şoferi în stare de ebrietate. 

Tot în săptămâna trecută pe teritoriul autoproclamatei republici nistrene au avut loc 12 incendii, fără victime.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii