Un bărbat din Transnistria a fost reținut în Ucraina după ce polițiștii, care patrulau o zonă din Odessa, au observat că acestuia i se descleia barba. Bărbatul ar face parte dintr-o grupare criminală, condusă de Oleg Reniischii, care s-ar ascunde în România.

Potrivit presei, bărbatul reținut ar fi killer.

După ce au observat că i se descleia barba, oamenii legii au percheziționat bărbatul, depistând asupra lui un pistol de model Makarov, mai multe gloanțe și un pașaport moldovenesc.

killer barba

Bărbatul s-ar fi aflat la o operațiune. 

Informația a fost comunicată de adjunctul principal al șefului Poliției Naționale a Ucrainei, Vyacheslav Abroskin, pe pagina sa de facebook.

Abroskin a mai scris că prin reținerea acestui „killer străin”, care ar fi venit în Odessa la ordinul lui Oleg Reniischii, polițiștii ucraineni au salvat viața unui om de afaceri local.

Poliția a stabilit ulterior că suspectul a venit în Ucraina din Transnistria și face parte din gruparea condusă de Oleg Reniischii. Ultimul se află în căutare interstatală pentru mai multe infracțiuni grave săvârșite pe teritoriul Ucrainei. Potrivit informațiilor, Reniischii s-ar ascunde pe teritoriul României.

Bărbatul reținut a fost plasat în arest.

killer

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii