Ofiţerii de investigaţii din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au identificat şi reţinut un bărbat, bănuit de comercializarea substanţelor narcotice de origine vegetală, în proporţii deosebit de mari. Individul, în vârstă de 23 de ani a fost reţinut în flagrant delict, în momentul când intenţiona să comercializeze droguri unui ofiţer de poliţie, infiltrat în activităţi speciale de investigaţii.
 
Bărbatul a fost reţinut în automobilul său, unde au fost găsite pacheţele cu substanţe narcotice de origine vegetală şi mijloace financiare, inclusiv valută străină, care ar fi fost obţinute în urma  vânzărilor de droguri. De asemenea, substanţe interzise au fost depistate într-un garaj închiriat de bănuit, dar şi la domiciliul său. În afară de droguri,aici, ofiţerii de investigaţii au descoperit şi diferite utilaje şi adaosuri chimice pentru creşterea intensivă a plantelor de cânepă. 

Poliţiştii au sigilat şi ridicat toate probele delicte depistate, care au fost transportate la Centru tehnico-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul IGP.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 30 zile, fiind cercetat penal pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice cu scop de înstrăinare în proporţii deosebit de mari. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani la 15 ani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii